Radio Who?

Radio Blackout

NL

Het debuutalbum uit 2010 bezorgde deze Osse rockband een lading optredens door het hele land. Ze waren zelfs te gast bij 3FM. Gedurende 2012 en 2013 brengt de band drie EP’s uit die gezamenlijk het tweede album “2.0” zullen vormen. De sound is rauwer en heftiger en laat een band horen die zijn sound helemaal gevonden heeft: stuwende drums, rockende gitaarriffs en een zanger met een goede rockstrot.

Line-up:
Maikel Smits: zang
Tim Ruterink: gitaar, zang
Maikel van Lent: bas
Tom Delforterie: drums, samples

EN

After the successful release of a self-titled debut album, Radio Blackout played many shows throughout the Netherlands. As a reward, the band was invited to play live at 3FM, one of NL’s leading radio stations.
During 2012 and 2013, three new EP’s are released, which together will form the second album: “2.0”. Today the band is defined by a heavier sound: bashing drums, rocking riffs and a singer blessed with a voice that cuts through this wall of sound with ease.

Line-up:
Maikel Smits: vocals
Tim Ruterink: guitar, backing vocals
Maikel van Lent: bass
Tom Delforterie: drums, samples

 

Comments Are Closed